קצת עליי

כמה דברים עליי:
-גדלתי בלוד ואני אכחיש אם תזכירו לי את זה
-היום אני גר ופועל בקיבוץ נען ( לא מכירים תעשו גוגל )
- אני לא אוכל חרדל , סלק , כוסברה, כורכום ושאר תבלינים אוריינטלים.
- כבד התחלתי לאכול רק לאחרונה.
- אני נורא אוהב לצייר למרות שלא עשיתי את זה שנים , לדעתי אני גאון שטרם התגלה , אשתי חושבת אחרת.

-פירות ים ודגים הם המזונות האהובים עליי , ליאורה מהבנק חושבת אחרת 
- אני נורא רוצה להיות באיטליה ולאכול , לאכול , לאכול מי שמעכבת אותי זו שוב ליאורה מהבנק.
- בלונדון דווקא הייתי 3 פעמים ואכלתי לא רע .
- יש לי שני ילדים בעלי חיך אנין במיוחד. הם זוללים שרימפסים בתאווה גדולה כמעט כמו שהם אוהבים צ'יפס.
- בפריז גיליתי שכל מה שקראו לו בארץ סופלה שוקולד הוא לא.
- החלום שלי הוא להקים ולשבת על כס המשפט של בית הדין לפשעים קולינריים בינלאומיים.
- מעולם לא למדתי לבשל באופן רשמי
- בעצם מעולם לא ממש למדתי ובסך הכל אני מרוצה ממה שיצא.
- אני יודע לבשל את הטופו הכי טעים בארץ
- אני אוכל לפחות פעמיים בשבוע בחדר אוכל של הקיבוץ
- אני לא מגיב טוב לביקורת אבל אני מזמין אתכם להגיד מה אתם חושבים על האוכל שלי , אני הזהרתי .
- אני נורא אוהב בעלי חיים , כל זה לא מפריע לי לאכול אותם .
- אשתי צמחונית.

אין הנחתום מעיד על עיסתו :

"אהבתי להפליא את החצילים והפלפלים , קדירת הבצלים וטרם הגענו לקינוחים ..." 
" מפתיע לגלות שהתמונות המוצלחות הופכות למנות מוצלחות במיוחד "
" שמחתי להכיר אדם צבעוני , אינטלגנט ומוכשר, אני בטוח שהאוכל המעולה שלך ישמח המון פיות "