הרבה על האוכל


בשבילי אוכל הוא תשוקה,
אוכל הוא תאווה.
אני מביט בחומרי הגלם המונחים לפניי הטומנים בחובם הבטחה לטעם וכל מה שנדרש, זו הידיעה איך לגשת אליהם כדי להפיק מהם את הפוטנציאל הזה שחבוי בהם .
אני חושב איך אני ממצה את מלוא הטעמים , המרקמים והצבעים שהירקות ,הפירות , השמנים , הגבינות והבשרים מזמנים לנו .
הכל נמצא שם. בידיעה איך לחתוך נכון ,בבחירה בין לצלות באש גיהינום בוערת או דווקא ללטף מעדנות בתוך מים רותחים

אוכל בשבילי זה צבעים . הצלחת הלבנה כמו בד קנבס מתוח המחכה למשיחות המכחול עליו:
אדום לוהט של סלט עגבניות טרי או רוטב עגבניות עשוי היטב שמלווה דפים של לזניה שמסודרת בקפידה.
כתום של בטטה , של גזר משוח בחמאה מבהיקה, של עיגולים מושלמים של דלורית שנצלתה בתנור
ירוק בריא ואביבי של עלים פריכים או אספרגוס זקוף
צהוב עגול מושלם מוקף בחלבון לבן
לבן של יוגורט סמיך או גבינה שמנה
וכמובן חום שחור של שוקולד מובחר
זה בדיוק האוכל שאני אכין עבורכם , טרי , פשוט ולא מתחכם , צבעוני ובעיקר מאד מאד טעים.

&

אוכל הוא גם משפחה , לאו דווקא המשפחה שלי .
זו יכולה להיות מרפסת של משפחה באיטליה , כמה דורות של משפחה מורחבת , סבתות ,דודות הרבה שמחה ודיבורים בקול רם עם תנועות ידיים גדולות .
אני יכול לדמיין את האוכל עם כל הצלילים המתגלגלים על הלשון , ריזוטו , פטוצ’יני , אנטיפסטי , פוקצ’ה, פקורינו, מוצרלה, פרמזנו
את המשפחה הזו אני רוצה להביא לארוע שלכם , את השמחה הזו , את הצבעים , את הטעמים האלה .

אז למה אתם מחכים ? לחצו כאן והזמינו עוד היום ארוחה בדיוק כזו בשבילכם.