רק בגלל שאני בנאדם טוב ואני לא רוצה שתהיו במתח אני אגלה לכם את התשובה כבר עכשיו, שמרק מרובע תמיד נולד עגול , אין דרך אחרת .
אז עכשיו שאתם יודעים את התשובה אני מניח שאתם יותר רגועים וכולים להמשיך לקרוא את הפוסט הזה. אני חייב להוריד משהו מהלב שיושב עליי בתקופה האחרונה : אני חושב שהגנים הפולניים שלי הרימו את ראשם העמיד ושבע המלחמות והם מנסים להשתלט על חלקים באישיות הגם ככה מסוכסכת שלי . ככה יצא שגיליתי את הפריזר. כן אני יודע שהציניקנים ביניכם ילעגו לתגלית שלי אבל אתם יכולים לקפוץ לי בשבילי זה ממש תגלית .
שנים שאני מכין מרקים גדולים מסוגים שונים ומשונים , כבר שנים שבסופו של דבר אני מוצא את עצמי עם משהו כמו 3 מצקות מרק בתחתית הסיר שאני לא יודע מה לעשות איתן . כבר שנים שאני שופך את הכמות הזו לכיור פשוט כי אני יודע שאם אני אאחסן אותן במקרר הם יישארו שם עד שמכון ויצמן ידרוש את הדוגמיות ואת ההוכחה שיש חיים במרק.
אבל אז גיליתי את המקפיא:
גיליתי שאם מקפיאים את המרק שנותר ניתן להפשיר אותו אח"כ בסיר וליהנות ממנת מרק חמה ביום חורפי . אתם קולטים את העומק של התגלית ?
ככה נולד לו מרק אפונה מרובע מהשאריות של המרק ביום שלישי .
ככה נולדו להם 2 שקיות של מרק עדשים צהובות מיום שישי שעבר
2 שקיות של מרק לבן אלוהי מיום שישי האחרון .
אז מעבר לזה שכמובן ניתן לחמם את הדגימות הקפואות ולאכול ( הגדולה שחוגגת היום יומהולדת 9 מתה על מרקים וזה פתרון ממש מושלם , מזל טוב דריה ) אפשר להשתמש במרקים האלה שהם בעצם ציר כבסיס להכנת ריזוטו , כציר להכנת מרק חדש (בחזקת הידע שאוגר המרק הישן עובר למרק החדש ) אפשר להשתמש בו כבסיס לרטבים לפסטה, לבישול עוף ובעצם לכל דבר שדורש ציר.
הבעיה , כמובן שיש בעיה , זה שנתקפתי בחיידק האגירה ולמרות שיש לי מרקים קפואים במקרר שדורשים רק חימום בסיר ולאכול , אני לא מוכן לירידה במלאי ולכן אני מתכוון להכין היום מרק חדש לגמרי ודיר באלק מישהו נוגע לי בכמה מצקות האחרונות , חסר לי אדום לאוסף .
בסוף שבוע הזה אני אוסיף לכל מי שמזמין ארוחה מרק מרובע אחד , אז למה אתם מחכים ? היכנסו לתפריט חורף 2011 והזמינו ארוחה לסוף השבוע הקרוב.
שנים שאני מכין מרקים גדולים מסוגים שונים ומשונים , כבר שנים שבסופו של דבר אני מוצא את עצמי עם משהו כמו 3 מצקות מרק בתחתית הסיר שאני לא יודע מה לעשות איתן . כבר שנים שאני שופך את הכמות הזו לכיור פשוט כי אני יודע שאם אני אאחסן אותן במקרר הם יישארו שם עד שמכון ויצמן ידרוש את הדוגמיות ואת ההוכחה שיש חיים במרק.
אבל אז גיליתי את המקפיא:
גיליתי שאם מקפיאים את המרק שנותר ניתן להפשיר אותו אח"כ בסיר וליהנות ממנת מרק חמה ביום חורפי . אתם קולטים את העומק של התגלית ?
ככה נולד לו מרק אפונה מרובע מהשאריות של המרק ביום שלישי .
ככה נולדו להם 2 שקיות של מרק עדשים צהובות מיום שישי שעבר
2 שקיות של מרק לבן אלוהי מיום שישי האחרון .
אז מעבר לזה שכמובן ניתן לחמם את הדגימות הקפואות ולאכול ( הגדולה שחוגגת היום יומהולדת 9 מתה על מרקים וזה פתרון ממש מושלם , מזל טוב דריה ) אפשר להשתמש במרקים האלה שהם בעצם ציר כבסיס להכנת ריזוטו , כציר להכנת מרק חדש (בחזקת הידע שאוגר המרק הישן עובר למרק החדש ) אפשר להשתמש בו כבסיס לרטבים לפסטה, לבישול עוף ובעצם לכל דבר שדורש ציר.
הבעיה , כמובן שיש בעיה , זה שנתקפתי בחיידק האגירה ולמרות שיש לי מרקים קפואים במקרר שדורשים רק חימום בסיר ולאכול , אני לא מוכן לירידה במלאי ולכן אני מתכוון להכין היום מרק חדש לגמרי ודיר באלק מישהו נוגע לי בכמה מצקות האחרונות , חסר לי אדום לאוסף .
בסוף שבוע הזה אני אוסיף לכל מי שמזמין ארוחה מרק מרובע אחד , אז למה אתם מחכים ? היכנסו לתפריט חורף 2011 והזמינו ארוחה לסוף השבוע הקרוב.
פשוט – יפה – וגאוני
השבמחק