יום שלישי, 16 בנובמבר 2010

לביבות תפוחי אדמה וריקוטה- עכשיו הסרט



"הוי חנה זלדה, אישתי האהובה 
חג חנוכה הגיע ובא
 
ובחנוכה נפשי מה חשקה
 
לאכול לביבה חמה ומתוקה
 "

חברים יקרים , 
לכבוד החנוכה הכנתי לכם מתכון מצולם ללביבות תפוחי אדמה וריקוטה. את האמת , לביבה מתוקה עוד לא יצא לי להכין ואולי הגיע הזמן שאני אכין פעם לביבה מתוקה בנתיים קבלו את המתכון ללביבות תפוחי אדמה וריקוטה ואת הסרט המדובר.
תיהנו ,
אמיר


קילו של תפוחי אדמה מגורדים ומסוננים מנוזלים
2 ביצים 
2 כפות גדושות של ריקוטה
2 כפות קמח
2 שיני שום כתושות 
חופן שמיר קצוץ
חופן בצל ירוק קצוץ
מעט נענע
מלח ופלפל לפי הטעם

לערבב את כל החומרים ביחד בקערה לתערובת לחה ודביקה
לחמם מחבת עם שכבה דקה של שמן זית , לטגן משני הצדדים עד להזהבה
להגיש חם או קר בליווי שמנת או יוגורט מתובלים 

בתאבון!! 

3 תגובות:

  1. כשהייתי קטנה תמיד הייתי מראיינת את עצמי לפני שתיית שוקו משקית או פתיחת המקרר
    בסגנון בתיה עוזיאל
    הנה כך
    אתה אשכרה זוכה גם לקהל !!!!

    אני מזמינה לביבות בטטה טעימות ללא סוכר וגלוטן
    עם רוטב של אורנה ואלה.

    השבמחק
  2. השילוב של שמיר ונענע נראה לי הזוי... אבל אנסה בעצמי (הסקרנות הורגת אותי :-) ) ואודיע מה היתה התוצאה... בהצלחה לי.

    השבמחק